www.car.cz
 

Veteran Arena a vzpomínky z převážně prvorepublikové éry
     7.11.2010 21:35 - tisková zpráva


Pokud se řadíte mezi milovníky historických automobilů, zejména pak vozů předválečné výroby, máme pro Vás skvělý tip na příjemně strávené odpoledne. Olomoucká Veteran Arena – muzeum, postavené v areálu společnosti T.S.Bohemia a.s., nabízí k vidění přes 70 automobilů a 10 historických motocyklů, z převážně prvorepublikové éry.

Tato výjimečná expozice, pocházející především ze soukromých sbírek, nabízí k shlédnutí mj. také dobová nákladní auta, stabilní motory, podvozky automobilů a mnoho dalších nevšedních exponátů.

Závodní team Nutrend racing, který je partnerem společnosti T.S.Bohemia a.s., vyžil možnosti a v těchto dnech vystavuje svůj závodní vůz Lola B02/50 v prostorách této moderní haly.

Tímto si Vás také dovolujeme co nejsrdečněji pozvat do muzea, které nabídne jedinečnou podívanou pro milovníky techniky i historie , a to všech věkových skupin.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů Sosnová 2010 objektivem Jana Šnábla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose