www.car.cz
 

David Vršecký je podle Marka Spáčila správná volba.Poslední testy
     19.11.2010 22:22 - tisková zpráva


David je správná volba!

Czech Dakar Team  bude v sobotu ještě testovat závodní speciál pro Dakar 2011. V úterý následuje přesun do francouzského přístavu Le Havre, nalodění se na trajekt a přeprava vozů do Jižní Ameriky.

V roli kopilota se na blížícím ročníku nejslavnějšího dálkového závodu světa představí v týmu Marka Spáčila poprvé David Vršecký. A přestože "namíchání" správné posádky, která spolu vydrží po dobu závodu v dobrém i ve zlém, je o velké alchymii, považuje Marek Davida již dnes za dobrou volbu. "V Tunisu zažil David křest ohněm a skutečně obstál. Dělat během jednoho dne osm defektů není žádná slast i pro zkušenější harcovníky," tvrdí Marek Spáčil s tím, že o schopnostech a lidských vlastnostech jednotlivých členů posádky se lze nejlépe přesvědčit v krizových situacích.

 "David se ke všem obtížím postavil čelem, mnohdy s lopatou v ruce. Mám jasno v tom, že se nám podařilo angažovat dobrého parťáka."

Jak Marek přiznal, před Tunisem panovala jistá obava z toho, zdali David nebude postrádat v cíli hostesky a podpisové akce, na které je zvyklý z okruhů. "Teď jsem si jistý, že nebude. Lopata člověka vyčerpá natolik, že má problém dopravit jídlo lžící do úst a na podpisovky nemá ani pomyšlení," říká se smíchem.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Listopadové testy Buggyry v Mostě, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose