www.car.cz
 

Soudní spor o licenci a řády s AČR pokračuje ! Drásta chce jen svobodně závodit!!!
     26.11.2010 12:28 - Pavel Jelínek


Statečný boj Tomáše Drásty pokračuje

(pozn. red: přestože je závěr roku 2010 a tedy 21 let po sametové revoluci !!!)

Ahoj kamarádi ze soukromé planety AUTOSMOTORS.

Víkend s rally Berounkou a závodními legendami ve mě ještě doznívá. Prima akcička,ale dostal jsem také vynadáno od kámošů, kteří se o akci dozvěděli pozdě a nezúčastnili se ani jako diváci. Chtěli stát na startu s legendami o kterých zatím jen četli. Slíbil jsem rukoudáním, že příště se vše včas dozvědí a já se přimluvím za jejich účast. Jsou to také autozemšťani, jako mi všichni.

Pro samou zábavu a legrácky do kterých AČR zaplaťpánbů nemluví jsem téměř zapomněl na můj spor o licenci a řády s AČR. Připomnělo mi to předvolání k soudu Praha 1 na Ovocném trhu 14 na den 16.12.2010. V deset hodin dopoledne je nařízeno jednání. Beru to jako pozitivum, protože ve vyjádření autoklubu k mé žalobě uvedli právníci  AČR asi pět důvodů proč by měl soud zamítnout moji žalobu jako neoprávněnou. Soud,přesněji řečeno soudkyně jim tyto argumenty smetla ze stolu a nařídila jednání. Předtím nás důrazně nabádala ke smíru, ovšem můj požadavek není pro AČR akceptovatelný.

Chtěl bych totiž moc. Chtěl bych ve svobodné zemi svobodně závodit.

Tedy u pořadatelů, kteří mi nabídnou pěkné bezpečné poježděníčko a možná bych nepohrdl taky nějakou cenou za umístění. Jo, to by se to jezdilo, jednou mistrák s licencí, jednou eddakopec anebo revival rally a la Monte Patera. O tomhle mém utopickém přání se tedy bude v prvním kole rozhodovat 16.12. na Ovocňáku. Moc si přeji,aby v nás soudkyně neviděla kluky, znesvářené při hraní na závodníky. A přeji si , aby rozhodla po právu a také podle selského rozumu, i když po uchopení sporu právníky se z toho stává právní kličkovaná a trochu se vytrácí meritum věci.


Takže milí autozemšťané, držme si palce, ať se naše planeta AUTOSMOTORS rozšíří o přátelský Autoklub České Republiky.

24.11.2010 Nashle Tomáš Drásta

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rallye show Epružice 2010 objektivem Mirka Beneše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose