www.car.cz
 

Zbrusu nový závodní automobil MB SLS AMG GT3 pro české okruhy 2011
     26.11.2010 12:33 - tisková zpráva


Závodníci Charouz Racing Systemu si vyzkoušeli Mercedes-Benz SLS AMG GT3

Tým Charouz Racing System se zúčastnil prezentačního testu, který pro své zákaznické stáje uspořádal Mercedes-Benz. Testování se uskutečnilo na francouzském okruhu Paul Ricard a předmětem testování byl zbrusu nový závodní automobil Mercedes-Benz SLS AMG GT3.

Ze stáje Charouz Racing System usedlo za volant mercedesu pět jezdců. Těmi byli nejen novopečení mistři České republiky v závodech na okruzích Tomáš Kostka a Rakušan Lukas Lichtner-Hoyer, ale také Petr Charouz, slovenský závodník Ján Daniš a Jakub Knoll.

Každý z pětice pilotů měl k dispozici v součtu deset měřených kol, což bohatě stačilo na základní seznámení s novým vozem, jenž v příštím roce rozšíří stávající flotilu závodních speciálů Charouz Racing Systemu. Český tým bude v sezoně 2011 nasazovat celkem tři Mercedesy-Benz SLS AMG GT3, když dva z nich budou působit v šampionátu FIA GT3 a jeden v seriálu Mistrovství České republiky.

Nové přírůstky však do Čech dorazí až koncem února, protože finální vývoj Mercedesu-Benz SLS AMG GT3 ještě nebyl úplně dokončen. Sportovní divize německé automobilky bude na jeho vylepšení pracovat mimo jiné i při 24hodinovém závodě, který se pojede v Dubaji v lednu příštího roku.

 

BPA

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Nový závodní MB SLS AMG GT3 pro české okruhy

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose