www.car.cz
 

Brňan Jirka Volf se snažil v Praze hlavně bavit diváky
     14.12.2010 23:01 - tisková zpráva


Jiří Volf – Praha 100% zábavy pro diváky

Po pražském rally sprintu Jiří Volf hodnotí své vystoupení. Všichni, kdo sledují aktuality, chápou že Praha nebyla lehká pro Jirky, jak podmínkami na trati, tak psychicky. Vyzpovídali jsme jej, jeho spolujezdce Jakuba Wehrenberga a team jakým způsobem celý závod probíhal.

Všichni vědí co se nám v minulých týdnech stalo a jak hlubokou ránu jsem ztrátou táty utrpěl. Právě proto musím konstatovat, že šlo o jeden z nejtěžších závodů mé kariéry. Když ale před závodem napadlo hodně sněhu a Praha se rýsovala jako zimní soutěž, hodně mě to pomohlo vše překonat. Nezpevněné a klouzavé podmínky miluji. Myslím, že rychlost na nich mám slušnou a tak mě paradoxně sníh vše ulehčil. Těšil jsem se na zimní podmínky, smyky a divácky atraktivní styl jízdy s tradičními kolečky pro diváky na Strahově. Škoda jen, že organizátoři neměly možnost povolit pneumatiky s hroty, dodalo by to soutěži nesmírnou atraktivitu. Přesto jsme vždy dobře obuli pneu a pohybovali se v popředí posádek i přes smyky, penalizaci za předčasný start a kolečka na Strahově pro diváky. Věřím, že jsme všechny pobavili. Současně bych chtěl poděkovat Jakubovi za parádně zvládnutý rozpis a Zdendovi Jůrkovi jak za pomoc s rozpisem, tak za bezvadný výběr hostesek pro sampling energetického nápoje M-150 J.“ Líčí své pocity Jirka Volf.

„Letos jsem Jirkovi psal, jestli pojede Prahu, že mám čas a že se chci přijít podívat. „Jestli máš čas, tak se mnou pojeď.“ odpověděl a tak jsme se po třech letech opět domluvili. Jsme asi stejní, že do všeho jdeme po hlavě a já letos opět nelitoval. Úžasná zimní vložka Karlík, kde jsem byl 20 minut od Prahy jako ve Finsku i krásně uklouzaná Chuchle a Strahov byli s Jirkovou pohodou za volantem zárukou dobré zábavy i odreagování.“ Doplňuje dojmy ze závodu Jakub Wehrenberg.

Každý získáváme energii jinak. Fanoušci rally fandí u tratí RZ, Miloš Zeman objímá stromy na Vysočině, spousta z nás by se ráda dobila objetím s našimi krásnými hosteskami. Ale pro případ, kdy tyto přírodní zdroje selžou, můžete kdykoli sáhnout po M-150 “ komentuje Zdeněk Jůrka, Zanzibar s.r.o. distributor M-150.

 



VOLF MEDIA SERVICE
www.volfjirka.cz 

tisková zpráva posádky Jiří Volf – Jakub Wehrenberg


 
 
Fotogalerie:   Praha 2010 objektivem Jana Šnábla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose