www.car.cz
 

Navrhněte design Mercedesu SLS GT3
     22.12.2010 13:31 - tisková zpráva


Tým Charouz Racing System nasadí do sezony 2011 nové zbraně, vozy Mercedes-Benz AMG SLS GT3. V souvislosti s obměnou vozového parku připravila pražská stáj zajímavou soutěž pro všechny fanoušky motoristického sportu. V jejím rámci může kdokoliv navrhnout design nového závodního Mercedesu. Nejlepší návrh bude realizován a jeho autor se navíc jako V.I.P. host týmu Charouz Racing System zúčastní vybraného závodního víkendu na některém ze zahraničních okruhů.

V průběhu roku 2010 připravila automobilka Mercedes-Benz ve spolupráci se společností AMG nový závodní vůz SLS určený pro třídu GT3. Díky dlouholeté a úspěšné kooperaci s německou značkou se tým Charouz Racing System stal jedním z prvních klientů, kteří dostanou zapůjčené tyto nové závodní stroje k dispozici. V týmových dílnách na Žebráku se budou v roce 2011 připravovat celkem tři speciály Mercedes-Benz AMG SLS GT3, z nichž dva nasadí CHRS do evropského šampionátu FIA GT3 a jeden do Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích - Divize 4. Kreativní fanoušci motoristického sportu teď mají jedinečnou příležitost, jak se stát de facto přímou součástí závodního týmu. Charouz Racing System ve spolupráci s agenturou BPA sport marketing a.s. vyhlašují soutěž o návrh designu Mercedesu SLS GT3.

Závodní vozy Mercedes-Benz jsou dlouhá desetiletí známé jako „stříbrné šípy“, proto se autoři designu budou muset vypořádat s určitým omezením. Základ vozu bude v matné stříbrné barvě, která by měla zůstat zachována. Design vozu by měl být decentní, ale zároveň působivý s použitím dvou až tří reflexních barev. Ostatní už ale záleží jen na fantazii autorů návrhu.

Nejlepší návrh bude realizován a objeví se přímo na závodních vozech Mercedes-Benz AMG SLS GT3 týmu Charouz Racing System. Autora nejlepšího návrhu tak bude hřát vědomí, že jeho výtvor budou moci obdivovat jak lidé při závodech nejen na evropských okruzích, ale i další fanoušci u televizních obrazovek. Na autora navíc čeká V.I.P. víkend v zázemí týmu Charouz Racing System při některém z významných mezinárodních závodů sezony 2011. Autor vybraného návrhu bude mít také možnost navrhnout design týmových kamiónů, boxů, týmového oblečení a kombinéz jezdců (odměna 5000 Kč).

V případě zájmu o účast v soutěži jsou na adrese http://racing.charouz.cz/CZ/zpravy_cz/173/navrhnete_design_mercedesu_sls_gt3_a_jedte_na_zavody_.html ke stažení čisté grafické návrhy vozu. Své návrhy posílejte na email motorismus@bpa.cz nejpozději do 31. ledna 2011. Vyhodnocení soutěže proběhne a výsledky budou zveřejněny do poloviny února 2011.

Každý, kdo se soutěže zúčastní, bere na vědomí a souhlasí s tím, že společnost BPA sport marketing a.s. je oprávněna zpracovávat jeho osobní údaje (konkrétně jméno, příjmení a bydliště) pro účely soutěže včetně uveřejnění těchto údajů na svých webových stránkách a v partnerských médiích.

Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci společností Charouz Racing System a BPA sport marketing a.s. a jejich rodinní příslušníci.

 

PR

BPA


 
 
Fotogalerie:   Nový závodní MB SLS AMG GT3 pro české okruhy

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose