www.car.cz
 

Dakar 2011: Dvojnásobný mistr Evropy David Vršecký reaguje na článek
     30.12.2010 18:40 - tisková zpráva


Držím se při zemi
Vzkazuje z argentinské metropole Buenos Aires David Vršecký. Dvojnásobný mistr Evropy tak reaguje na včerejší článek, který se objevil na stránkách iDnes.

V článku s výstižným titulkem Kamiony na Dakaru: Do Argentiny míří největší konkurence v historii, se v souvislosti s Czech Dakar Teamem Marka Spáčila, píše o "obrovské mediální publicitě díky startu evropského šampióna závodů tahačů Davida Vršeckého." "Mám radost z pozitivních zmínek o své osobě, rozhodně si ale nemyslím, že by se kolem mě strhla obrovská mediální publicita.

Vždy jsem deklaroval, že na Dakar jedu s cílem získat zkušenosti, které v dalších letech můžeme, ale také nemusíme zúročit. Mediální publicitu si zaslouží úplně jiní jezdci," řekl David v reakci na zmiňovaný článek. Zároveň se vyjádřil k situaci ohledně logistických problémů největšího favorita kategorie kamiónů, kterým je ruský tovární tým Kamaz, v čele s šestinásobným vítězem Vladimirem Čaginem.

"Víme tady asi tolik, že nemůžou kvůli počasí sehnat letenky do Buenos Aires. Čagin je ale taková persona, že pořadatelé udělají jistě všechno pro jeho účast na Dakaru. Osobně jsem vždy zastával názor, že na startu každého závodu by neměli chybět ti nejlepší."

Buggyra

 

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Odlet Czech Dakar týmu na Dakar 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose