www.car.cz
 

Azevedova Tatra má úspěšně po přejímkách na Dakar 2011
     31.12.2010 14:03 - tisková zpráva


30.12.2010 Technické přejímky v Argentině

Vážení příznivci dakaru a našeho týmu,

opět se Vám ozýváme z hotelu Palermo, tentokrát je však už odpoledne a my máme po úspěšně zvládnutých přejímkách tatru zaparkovanou v uzavřeném parkovišti.

Přejímky proběhly z našeho pohledu naprosto hladce, měli jsme kliku, že jsme začínali hned ráno v 8 mezi prvními, později už se všude vytvořily velké fronty. Celá procedura byla podobná jako každý rok, nejdřív jsme museli v administrativní části projít všechna stanoviště (jejich úspěšné absolvování nám potvrdili razítkem do červené karty) a pak jsme s autem prošli technickou kontrolou.

Tady nám kontolovali všechny bezpečnostní prvky, zaplombovali restriktory na turbodmychadlech, zkontrolovali také přilby a nově i systém HANS, atd. I tady jsme po úspěšném absovovaní všech procedur dostali razítka a pak už následovala jen finální výstupní kontrola a přesun do uzavřeného parkoviště. Tam jsme auto zaparkovali a až do pozitřího startu k němu nemáme přístup.

Na následujících fotkách Vám alespoň takto zprostředkovaně atmosféru přejímek přibližujeme.

My teď máme volno, zítra si dojedeme na letiště pro Tomáše Fajmana a asi uděláme výpravu do města. Večer budeme mít celotýmovou silvestrovskou oslavu a poté se prvního ledna v 10 hodin ráno všichni závodníci sejdeme na povinném brifingu. Ale do té doby se Vám budeme ještě průběžně ozývat.



Za celý tým Vás zdraví

Míra Martinec, LRT

Tomáš Tomeček mezitím na Africa Eco Race 2011 drží třetí příčku i po páteční druhé  etapě

Africa Eco Race - výsledky 2. etapy
Místo Pilot (st. č. - vůz) Čas (+ztráta)
1. Jacinto E. (401 - Man) 4h 41' 28"
2. Kovacs M. (400 - Scania) + 12' 14"
3. Tomeček T. (402 - Tatra) + 18' 54"
4. Essers N. (403 - Man) + 1h 11' 26"

Zdroj: www.africarace.com

www.lrt.cz


 
 
Fotogalerie:   André de Azevedo s Tatrou před startem Dakaru 2011, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose