www.car.cz
 

David Vršecký je šokován zájmem, který Dakar vzbuzuje ve "fotbalové zemi"
     1.1.2011 13:54 - tisková zpráva


Davida čekání zmáhá!

Do zahájení Rally Dakar 2011 zbývají jen hodiny. Dvojice David Vršecký-Robin Dolejš, která vyměnila Buggyru za Tatru Czech Dakar Team Marka Spáčila si hodlá zbylého času patřičně užít. Samozřejmě, že v mezích normy.

"V Buenos Aires je děsné vedro, teploty šplhají ke třiceti stupňům Celsia. Ještě včera jsme dodělávali nějaké drobnosti na autech, administrativní a technické prohlídky proběhly v pohodě. Všechno je připraveno a nachystáno. Zítra mírně vyrelaxujeme Nový rok a jedeme," popsal dnešní pocity závodní inženýr Robin Dolejš.

Jeho věrný druh David Vršecký si dle vlastních slov ještě užívá civilizace v podobě klimatizace, toalet a sprchy. A je šokován zájmem, který Dakar vzbuzuje v zemi, která je známá jako ryze fotbalová. "Při procházkách městem nás zastavují lidé a ptají se na Dakar. Přejí nám hodně štěstí, někteří se s námi fotí. Při technických přejímkách to vypadalo jako na fotbale. Za plotem mraky lidí, pískání, řev, kamery," prozradil David, který mezi publikem spatřil mimo jiné i jednoho z truckových bossů Fabiena Calveta.

"Dnešní den se budu povalovat na hotelu. Mám totiž spálený krk, neboť sluníčko skutečně pere ze všech sil. A moc se těším, až to všechno vypukne. Čekání mě totiž nějak zmáhá."

Buggyra

Přípravy v Buenos Aires - video ( 30.12.)
Video z jihoamerického Buenos Aires sleduje přípravu Czech Dakar Teamu na technické a administrativní přejímky.

 

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   VW na Dakaru 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose