www.car.cz
 

Druhý MOTORMIX roku 2011 je tady : Janner, Afrika i Dakar.
     23.1.2011 09:18 - Pavel Jelínek


Ve druhém letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín – od zimní rallye přes okruhy a motokross pod Dakar. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na známé adrese www.tvmotormix.cz.
 
„Podíváme se na rakouskou Janner rallye, jíž se zúčastnila i řada českých posádek. Cíl Dakaru 2011 většina českých posádek přes slibně rozjetý závod bohužel neviděla, ale tři stroje s českou vlaječkou nakonec zdárně dojely. Zato Tomáš Tomeček na Africa Eco Race uspěl a dojel až do skutečného Dakaru, navíc jako zlatý – a navíc i s nálepkami Motormixu na své Tatře. Další zajímavostí nahlédneme do světa okruhů a to informací, že okruhový Octavia cup se letos pojede společně s novým Renault Clio cupem, což slibuje přece jen plnější startovní pole. Český motokross má naopak po odchodu dvou nejvýznamnějších sponzorů poměrně značný problém, i když nakonec je už znám kalendář a snad se i letos tento šampionát pojede. Zmíníme se také o 24 hodinovce v Dubaji, kde český tým dojel druhý. A na závěr ještě příběh, jako z Kocourkova: V Brně byla rozhodnutím soudu zastavena stavba téměř dokončených tunelů Dobrovského, na jejich zprovoznění čekají desetitisíce motoristů,“ zakončil výčet příspěvků šéf Motormixu Pavel Jelínek.
 
A připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu: „V pořadu se vracíme k nečekaně sněhové tečce za sezónou, kterou v Česku udělal tradičně šestnáctý Pražský rallyesprint. Zmíníme také, že v letošním evropském šampionátu trucků chce stáj MKR do svého třetího vozu nasadit českého jezdce a že se pečlivě na sezónu chystá také stáj Buggyra. S příchodem nového roku odstartoval Dakar 2011, o kterém se rovněž zmíníme. Dále jsme připravili také několik rozhovorů s českými vrchaři, včetně Davida Komárka, který do nové sezóny vyrazí se zcela novým vozem – prototypem Norma M20 F s třílitrovým motorem. Motormix pak zakončujeme pozvánkou na brněnský freestylový závod do Brna, kam by měl již začátkem února přijet skákat i čerstvý mistr světa - Ostravák Libor Podmol, i informací o tom, že evropský trucktrial se letos pojede také u nás. Diváci si pak mohou i zasoutěžit o pěkný nástěnný kalendář partnerského týmu CP motorsport.,“ připomíná šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Nově se nyní vysílá v části Kuřimi.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz , kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd.
 
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
 
http://www.e-auto.cz/
http://www.erally.cz/rs/
http://www.car.cz/
http://www.okruhy.com/
http://www.autosportfoto.sk/
http://www.ftr-media.com/
http://www.trebicdays.eu/
http://www.rely.cz 
http://www.e-sport.cz/
http://www.ceskeokruhy.cz
http://www.motorelax.cz
http://www.motormix.cz
http://www.faraonvideo.cz
http://www.rallymanie.cz
http://rallyzone.cz/
http://www.ewrc.cz
http://www.motolevel.com
http://www.e-motorsport.cz
a dalším !
 
Závěrečné titulky :
Kamera:
Jan Olejníček
Lubomír Jílek
Michal Nedbal
Pavel Jelínek
Lubomír Jílek
Karel Kubeš
Jaroslav Jinda
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Lubomír Jílek
Jan Piechaczek
Kateřina Kopová
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 leden 01
V Brně 21. ledna 2011
 

Web:   www.tvmotormix.cz


 
 
Fotogalerie:   Tunely Svitavské radiály v Brně - pohled do budoucnosti, zdroj - ŘSD

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose