www.car.cz
 

Beseda s Karlem Abrahamem seniorem se koná v Brně
     26.1.2011 14:35 - tisková zpráva


Beseda s Karlem Abrahamem

Beseda s panem Karlem Abrahamem se uskuteční v Brně, v sobotu 5. února od 10.30 hodin - časové ukončení besedy nepíši, neboť jsme se předběžně dohodli na času neurčitém!!! Místem je Lidový dům Musilka v Brně Husovicích, adresa Musilova ul. 2. Je to bezproblémově dostupné elektrikou č. 4 od Hlavního nádraží (ca 10 minut) a vystupuje se na zastávce: Vozovna Husovice.

Předem bych chtěl zdůraznit, že otázky panu Abrahamovi budete klást vy sami, jen bych aspoň lehce nastínil tématické okruhy: Třeba kolik vlastně stojí pronájem stánku během závodu Grand Prix na "Masecu", kolik musí přijít do hlediště diváků, kolik peněz z jedné vstupenky se dá počítat jako čistý zisk? Samozřejmě i další otázky ohledně pořádání brněnských motocyklových závodů? Proč jsou závody Grand Prix mediálně zajímavější než závody WSBK?

A dále: Kdo vlastně řídí závody MotoGP? Kdo je bossem paddocku, rozhoduje pouze CEO firmy Dorna Carmelo Ezpeleta, nebo má hlavní slovo FIM, jmenovitě Vito Ippolito (prezident mezinárodní motocyklové organizace FIM). Jakou roli hraje Hervé Poncharal (prezident mezinárodní organizace jezdců a týmů IRTA), či je opravdu "šedou eminencí" Takanao Tsubouchi (prezident mezinárodní organizace výrobců a továren MSMA) a jaká je role Komise Grand Prix? O čem tedy rozhoduje výše uvedený výkonný ředitel Dorny, Carmelo Ezpeleta. Kdo má při jednáních hlavní slovo?

V nedělním pořadu "Otázky Václava Moravce" už ministr školství Josef Dobeš, kde diskutoval právě i Karel Abraham, jasně řekl, že Grand Prix České republiky silničních motocyklů je jednoznačně nejvýznamnějším sportovním podnikem na celém území ČR. Ovšem z diskuze v tomto pořadu také jasně vyplynulo, že podpora Automotoklubu ČR  pro pořádání motocyklových závodů na Masarykově okruhu je nulová!

 

 

 

S pozdravem a přáním pěkného dne

Jiří Mikšík

 


 
 
Fotogalerie:   Winter trial 2011 a ranní probuzení pod popraškem sněhu v Brně

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose