www.car.cz
 

Buggyra ani Vršecký se na další rekord zatím nechystají !
     2.2.2011 15:33 - tisková zpráva


Rekord se zatím nechystá!

Zatímco v loňském roce pracoval management týmu Buggyra International Racing System na v konečné fázi úspěšném překonání tří světových rychlostně-vytrvalostních rekordů v jízdě závodním tahačem, letos panuje v tomto ohledu klid.

A není se čemu divit. Pětinásobný světový rekordman David Vršecký by se totiž musel pokusit zdolat některý ze svých vlastních světových rekordů, patřičná motivace pochopitelně chybí. "I loni jsme jeli na Lausitzring především testovat nový motor při extrémním zatížení. To, že z toho byly nakonec tři světové rekordy, představovalo jakousi přidanou hodnotu. Teď nás zajímá především podvozek a adrenalinu jsem si užil dost na Dakaru," komentuje současný stav věcí dvojnásobný mistr Evropy.
 
"Dostaly se ke mně nějaké mlhavé informace, že se Boie Ovebrink chystá překonat můj světový rekord na pevný kilometr. Pokud by se mu to podařilo, rád zvednu hozenou rukavici. Ale určitě až po sezóně."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Členové Czech Dakar Teamu na návštěvě v nemocnici, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose