www.car.cz
 

Těžká havárie Poláka Kubici pohledem Davida Vršeckého
     8.2.2011 14:26 - tisková zpráva


Polské varování!

Nejžhavější aktualitou motoristického sportu je od včerejška těžká nehoda jezdce Roberta Kubici. Polská hvězda F1 se totálně „rozbila“ v průběhu rallye krajského formátu kdesi v Itálii, její další sportovní budoucnost je v této chvíli ve hvězdách.

"Z toho, co jsem viděl na internetu a dnes ráno v televizi, se muselo jednat o strašlivou ránu. Abych pravdu řekl, hned jsem si vzpomněl na letošní Dakar," reagoval David Vršecký. "Tak trochu mě to utvrzuje v přesvědčení, že jedna věc je překonávání výzev, druhá profesionální smlouva a zodpovědnost vůči smluvním chlebodárcům. Tím se ovšem v žádném případě nechci srovnávat s Kubicou."

Podle velkého fanouška Ferrari ovšem na druhé straně nehoda těžká bouračka Roberta Kubici nepřímo amnestovala letošní výkony Vršeckého oblíbence Kimi Raikkonena. "Myslím, že po včerejšku lze říci, že pokud Kimi přežil celou úvodní sezónu světového šampionátu v rallye ve zdraví, jedná se o velkého jezdce. Pevně věřím, že letos si povede lépe."

 

Buggyra

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2011 a další pěkné foto Loprais Tatra týmu od Maindru Photo

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose