www.car.cz
 

Martin Hudec s Jardou Pešlem se začali připravovat na start na Dakaru
     11.2.2011 12:39 - Pavel Jelínek


Novodobý Dakar 2010 ani 2011 nedopadl pro české závodníky příliš dobře. Nicméně přesto je start na této soutěži výzvou pro další a další závodníky. Jako první přinášíme informaci o novém zájemci, který by se chtěl objevit již na příštím Dakaru. Má na svém kontě mnoho sezón v enduru a také motocyklové Šestidenní, nyní pak přestoupil do rallye. Více k dakarským plánům již sám třebíčský závodník Martin Hudec. 

"Dakar má pořádné jméno a myslím si, že to je slušná výzva. Určitě se chceme svézt někde na písku, aby jsme věděli co a jak. Auto si myslím, že na to má. Určitě nemám strach o nás, ale spíš aby jsme sehnali peníze," naznačil Hudec, kterého by měl navigovat jeho týmový kolega a zkušený offroadový jezdec Jaroslav Pešl. Posádka by měla jet s vozem Mitsubishi Pajero. Vše je zatím v jednání.

Rozhovor s Martinem Hudcem k jeho plánům pak můžete vidět v  příštím Motormixu ( viz také www.tvmotormix.cz ) - s premiérou o příštím víkendu ( 19. února 2011).

Navíc máme neoficiální informaci také o tom, že by na Dakar chtěla z Česka s autem vyrazit také ženská posádka, konkrétně Vykydalová. Uvidíme................

 

Pavel Jelínek, šéfredaktor TV Motormix atd

Soutěž o DVD z Africa Eco Race 2011 ZDE !!


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2011 a vítězné vozy továrního týmu VW

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose