www.car.cz
 

"Loni jsme se museli vrátit o tři roky zpátky," vysvětluje závodní inženýr Buggyry
     24.2.2011 15:20 - tisková zpráva


Každé zlo je k nečemu dobré!

Jak jsme již informovali, závodní speciál Buggyra 2011se právě nachází ve fázi před testováním. A dvojice konstruktérů David Vršecký-Robin Dolejš neskrývá optimismus.
"Loni jsme se museli vrátit o tři roky zpátky," vysvětluje závodní inženýr Buggyry.

"V letech 2007-2009 jsme všechno přizpůsobovali motoru. Po úpravě pravidel jsme na tom proto byli podstatně hůře, než týmy, které postupně vyvíjely motor s jedním turbodmychadlem. Obrazně řečeno, zatímco my čekali v přízemí na výtah, byla konkurence v desátém patře."

Snad každý soudný člověk si po konci každého díla uvědomí, že takřka všechno šlo vykonat lépe. Robin v tomto ohledu není výjimkou. "Zrovna jsme se o tom bavili s Davidem," přiznává. "Práce na letošním autě totiž ukázala, kolika jsme se loni dopustili v dobré víře chyb. Naštěstí jsme dost zkušení na to, že všechno chce svůj čas a chybami se člověk učí. I v truckracingu platí, že každé zlo je k něčemu dobré."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra - stavba nového vozu 2011, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose