www.car.cz
 

Mexiko 2011: Diskvalifikace a všechno jinak!! Martin Prokop je nakonec ZLATÝ
     7.3.2011 13:13 - tisková zpráva


Martin Prokop po technických kontrolách vítězem SWRC v Mexiku

Po dramatickém průběhu a dojezdu kategorie SWRC v Mexické rally přišla neméně dramatická dohra. Vozy Martina Prokopa a vítěze Nassera All-Attiyaha byly podrobeny pečlivé kontrole technických komisařů. Zatímco vůz českého týmu prošel „bez ztráty kytičky“, Ford Fiesta S2000 katarského jezdce vykazoval nedostatky, které vyústily v jeho vyloučení.

Martin Prokop se tak stává vítězem kategorie SWRC! „Upřímně řečeno – tohle mě vážně netěší. Také jsem párkrát zažil situaci, kdy po bojích na trati, kde se perete o vteřinky, dostanete trest za naprosto marginální rozpor s technickými předpisy. Mnohdy za něco, co vás v ničem nezvýhodnilo. Chápu, jak se musí Nasser po třech dnech naší bitvy musí cítit,“ komentuje situaci Martin Prokop.

Oslavy skvělého výsledku české posádky nejen kvůli dlouhému čekání na verdikt komisařů nebyly nijak bujaré. U pilota se totiž okamžitě po dojezdu naplno projevilo virové onemocnění, které tak ohrožovalo vlastní start spolujezdce Jana Tománka. Jakmile opadnul závodní adrenalin organismus se už náporu agresívní virózy neubránil a Martin Prokop si své vítězství vychutná na lůžku ve společnosti teploměru a medikamentů.

Přejeme brzké uzdravení !

Více  zde


 
 
Fotogalerie:   Švédská rallye 2011 a havárie O. Saliuka s lancerem EVO IX.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose