www.car.cz
 

Radical SR 3 s olejem Liqui Moly vykrál Le Brno.
     17.4.2011 04:25 - Jirka Navrkal


 V sobotu 9.4.2011 se na start úvodního 12 hodinovému závod na brněnském Masarykově automotodromu mezi pětadvaceti startující postavila čtveřice jezdců Liqui Moly Komvet Rancingu, ve složení David Komárek, Marek Rybníček, Jiří Špalek a Martin Zeman. 

 

                                                            

 „Startovali jsme s anglickým prototypem Radical SR 3, v němž je osazen motocyklový motor Suzuki o obsahu 1500 ccm.  Ve stanoveném časovém limitu jsme ujeli 295 kol a což činilo ujetých necelých 1600 kilometrů s průměrnou rychlostí 145 km/hod a získali jsme celkové vítězství s náskokem 5 kol před druhým BMW M3 E36 GTR  jehož motor měl obsah 3200 ccm týmu IRC Motorsport“ informoval o průběhu  závodu spokojený pilot David Komárek.

 

 

„Do motoru jsme použili  olej Liqui Moly – Racing Synth 4T 10W-60. Jedná se o vysoce výkonný motorový olej pro čtyřtaktní motory sportovních motocyklů“ hovořil po závodě o technických záležitost Marek Rybníček a dodal: „Tento olej je odzkoušený při motocyklových závodech a je také vhodný pro mazání motorů v extrémních podmínkách a zaručuje nejvyšší ochranu proti opotřebení. Doporučuje se pro vysoce zatížené závodní a silniční motocykly, udržuje vynikající čistotu motoru“.

 

 

 

„Při závodě za 12 hodin jsme nemuseli do motoru doplnit ani kapku oleje a po skončení závodu motor na měřícím zařízení výkonu vykazoval 100 % původního výkonu. Během závodu jsme neměli ani jediný technický problém s vozem. Závěrem bych chtěl poděkovat všem našim jezdcům za jejich výkony a přístup k tomuto náročnému závodu a toto poděkování patří za bezchybně odvedenou práci našim mechanikům“ sdělil po skončení závodu David  Komárek.

TZ Liqui Moly Komvet Racing


 
 
Fotogalerie:   Vítězná posádka 12. hodinovky Le Brno od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose