www.car.cz
 

Vršecký o dalším bláznivém kousku Nittela ....
     23.5.2011 10:24 - tisková zpráva


Ten člověk se snad pomátl!

Přesně tato slova vyřkl David Vršecký bezprostředně poté, co byl ve třetím kole závodu s hendikepem sestřelen z prvního místa loňským stájovým druhem Nittelem! Chris Levett odstoupil ve druhém kole pro technickou závadu.

David Vršecký startoval do závodu z první pozice a tuto záhy přetavil ve vedení. Po prvním kole odpadl druhý Lvov, který evidentně brzdil skupině pronásledovatelů v čele s Nittelem. Německý jezdec předvedl již velmi nevybíravý start a ve způsobu jízdy daleko za hranicí zdravého rozumu hodlal bohužel pokračovat nadále. "Nic takového jsem snad ještě neviděl. Nittel zničil Davidovi celou zadní nápravu, jeho tahač byl snad metr ve vzduchu. Jednu chvíli to vpadalo, že snad Buggytu přeletí," popisoval situaci týmový manažer Honza Kalivoda.

Prakticky ve stejném stylu se vyjádřil David Vršecký. "Nejsem žádný uplakánek, ale ten člověk se snad pomátl. Tak nesmyslný a brutální útok jsem ještě nezažil. Doufám, že o tom truck racing nikdy nebude. Zadní náprava je asi na odpis. Pokud nějakým zázrakem přežily zadní kamery, nabídneme záběry opravdu nevídané," zhodnotil David osudový střet.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Truckerské Missano 2011 a český tým Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose