www.car.cz
 

V Supersportech nejlepší Gino Rea. Ježek a Vostárek závod nedokončili.
     10.7.2011 21:44 - Jirka Navrkal


Závanem českého vítezství skončil závod Supersportů , když vihrál Gino Rea z týmů Step vedenýn Jiskou Kubíčkem. Ondřej Ježek po pádu v posledním kole nakonec neklasifikován.

Osmnáct kol mělo před sebou 37 jezdců této třídy.  Po startu se dostal na vedoucí pozici Fabien Foret, sledován Gino Reau a Brockem Parkesem, který měl ve třetím kole pád a závod ukončil. V šestém kole podjel Rea Foreta a dostal se do čela závodu. Toto pořadí vydrželo až do patnáctého kola, kdy byl závod předčasně ukončen a vítězem byl vyhlášen Rea. Důvodem ukončení byl vyteklý olej na trati z motocyklu dánského jezdce Robina Harmse. Na tuto nepříjemnost doplatil i náš Ondra Ježek, v té době jedoucí na jedenáctém místě, když upadl a neprojel cílem kola v němž závod byl ukončen a nebyl klasifikován. Našeho druhého  jezdce, Patrika Vostárka, zradila elektronika jeho motocyklu a závod pro něj skončil již ve druhém kole.

pro www.car.cz - Jaromír Navrkal

foto : Jiří Navrkal


 
 
Fotogalerie:   WSBK 2011 Brno - Step Racing a Gino Rea objektivem Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose