www.car.cz
 

Milan Valášek a Christian Malchárek zlatí v Poznani
     20.9.2011 13:16 - tisková zpráva


Po minulém zavodním víkendu v Maďarsku se tým IP Racing Shop přesunul na okruh do Polské Poznaně, kde chtěl vybojovat další cenné body do „Mistrovství střední Evropy“.

Už během patečních volných tréninků vše vypadalo velmi dobře a proto v týmu panovala dobrá nálada a nedočkavost na sobotní kvalifikaci a následný závod.
Kvalifikace byla rozjetá velmi dobře, ale po střídání jezdců začal mít Christian Malchárek problémy s dobíjením a byl nucen auto odstavit. Mechanikům se ale podařilo problém odstranit a nic nebránilo startu do závodu.

Závod byl odstartován v 16 hodin a jako první seděl za volantem vozu Renault Clio III RS Milan Valášek a už od prvních kol si začal budovat velmi slušný náskok, po necelé hodině byla naplánovaná zastávka v boxu při které usedl do auta Christian Malchárek a svou bezchybnou jízdou náskok nadále zvyšoval. V cíli se tým radoval jak z prvního místa v tomto závodě, tak ze zlatého hattricku.

Upevnili jsme si tímto vítězstvím první místo v šampionátu a máme náskok 23 bodů před konkurencí a už se velmi těším na poslední podnik FIA Central Europe Zone, který se jede už tento víkend na Masarykově okruhu v Brně. Máme velkou motivaci a budeme se snažit vybojovat před domácím publikem co nejlepší výsledek a porvat se o celkové prvenství v šampionátu„ dodal po závodě jezdec a manager týmu Milan Valášek

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose