www.car.cz
 

Adam Lacko se v Zolderu v neděli radoval ze zlata, Oestreich ze stříbra
     18.9.2011 22:30 - tisková zpráva


Lacko se radoval ze zlata, Oestreich ze stříbra
18.9.2011

Už to vypadalo na stejný průběh jako při předchozích závodech v Mostě. Také nedělní rozhodující kvalifikaci tentokrát při osmé zastávce Mistrovství Evropy závodních tahačů na okruhu v belgickém Zolderu ovládly všechny tři naše tahače. Další triple jsme ale nezískali, ačkoli jsme k němu měli velmi blízko. I přesto se u nás slavilo.

Po nedělním dopoledním super pole u nás zavládla obrovská radost. Do hlavního závodu naše černo-červené tahače startovaly z prvních tří míst. Nastartovanou euforii už ale v první zatáčce přibrzdil znovu šampion Albacete. Ten se dostal hned před dva naše jezdce a následně i před vedoucího Oestreicha. Následující „drive through“ pro Adama Lacka znamenala jeho posun až na osmou pozici. Z vítězství se radoval Albacete, stříbrný byl Markus Oestreich a bronz bral David Vršecký, který za sebe posunul Markuse Bösigera.

V odpoledním hendikepu si nejrychlejší osmička opět zrcadlově otočila své pozice. Adam Lacko jel suverénně a zvítězil stylem start cíl, když za ním dojel překvapivě Gerd Körber, který druhou příčku udržel před dotírajícím Španělem Albacetem. Markus Bösiger bodoval sedmý a s technickými potížemi dojel Markus Oestreich osmnáctý. „

Tentokrát to nemělo chybu. Měl jsem výbornou startovní pozici, kterou jsem už jen hlídal. Naštěstí se to obešlo bez většího tlaku zezadu, takže nakonec mám i z Zolderu radost,“ dodal zlatý Adam Lacko.

Mezi týmy nejprve vládl MKR a v hendikepu náš juniorský projekt, takže jsme se opět přiblížili celkově vedoucímu týmu Cepsa/Bernau.

 Results:
Cup Race 3: 1. Antonio Albacete (Equipo Cepsa), 2. Markus Oestreich (MKR Technology), 3. David Vršecký (Buggyra), 4. Markus Bösiger (MKR Technology), 8. Adam Lacko (MKR Team 14 Juniors).
Cup Race 4: 1. Adam Lacko (MKR Team 14 Juniors), 2. Gerd Körber (Team Schwaben-Truck), 3. Antonio Albacete (Equipo Cepsa), 7. Markus Bösiger, 18. Markus Oestreich (oba MKR Technology).

http://mkr-technology.com/


 
 
Fotogalerie:   Truckerský Most 2011 - a úspěšný tým MKR technology

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose