www.car.cz
 

TV MOTORMIX : Sosnová, legendy, MS FMX v Ostravě atd
     27.11.2011 22:06 - Pavel Jelínek


Motormix nabízí různé reportáže od okruhů přes FMX až po rallyecros i rallyeové legendy, včetně již brzy končící soutěže o vstupenky do Prahy na rallyesprint.

Poslední dva díly jsou k vidění tradičně na stránkách www.tvmotormix.cz  a několik posledních dílů pak je navíc možné stahovat i na www.youtube.com .

Vracíme se ještě jednou na finálový podnik ME v rallyerosu do Sosnové a přinášíme další okruhové rozhovory s několika okruhovými jezdci (tentokrát s Tomášem Mičánkem, Milanem Valáškem, Christianem Malchárkem a Richardem Chladem). Navštívili jsme s kamerou i atraktivní Rallye Legend v San Marinu, kam se mimochodem ještě během zimy vrátíme podrobněji. Natáčeli jsme i závod MS ve freestyle motokrosu, jenž se jel v minulých dnech u nás v Ostravě. Zmíníme rovněž pár zajímavostí na téma Dakar 2012, jenž bude premiérově končit v Chile a jehož start se poměrně rychle blíží. Nechyběli jsme ani na finále tuzemského motokrosového šampionátu, který vyvrcholil v Kaplici, ani toho autokrosového, tedy na tradičním setkáním mistrů v Humpolci. Před závěrem ještě zmíníme, že Lužická rallye se příští rok pojede společně s atraktivní německou sérií, která k nám přivede i řadu posádek s vozy WRC a GT a upřesníme termín horké novinky, brněnsého atraktivního závod LMS, která poprvé na Masarykův okruh přivede atraktivní vozy, známé třeba z Le Mans. Na závěr si s námi opět můžete zasoutěžit o vstupenky na Pražský rallyesprint,“vypočítává tradičně pestrý obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek

Připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který je ještě po dva dny možné stahovat na stránkách pořadu : „Sezóna jednodenních sprintralle vyvrcholila ve Vsetině, kde byli korunováni mistři sprintů. Podzimní cena Masarykova okruhu přilákala poměrně slušnou konkurenci ( i když jinak situace na českých okruzích není nijak růžová …) a o letošní úspěšné sezóně v tomto dílu hovoří Marek Fried a Robert Šenkýř. Nechyběli jsme ani na premiérové šestihodinovce na Slovakiaringu a naši kolegové přivezli krásné záběry také z rakouské Admont rallye. Na letišti v Praze Ruzyni zase začala výstava fotografií z Dakaru z dílny Petra Luska a informujeme i o tom, že do dorazí příští rok premiérově atraktivní LMS. Zajímavé kousky předváděli také účastníci závodu do strmého vrchu v Chýnově. Rakouská Waldviertel rallye zakončila rakouskou sezónu a zmíníme také fakt, že v kauze tunelů Dobrovského v Brně došlo k dohodě s odpůrci této potřebné stavby, která tak konečně může být dokončena.“ připomíná ještě Pavel Jelínek

Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz . Stačí kliknout na tlačítko play (vlevo je aktuální díl) nebo „ulož jako“ přímo na titulní stránce webu.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality. Novinkou je nyní vysílání v Kopřivnici ve zdejší kabelové televizi.

Na stránkách pořadu jsou k dispozici vždy dva poslední díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší a uložit jako ….


Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 listopad
V Brně 26. listopadu 2011

Email : tvmotormix@seznam.cz
Web: www.tvmotormix.cz
www.motormix.cz


 
 
Fotogalerie:   Finále sezóny v Sosnové - Setkání mistrů 2011, foto Jan Šnábl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose