www.car.cz
 

Obsah prvního červnového MotorMIXu je pestrý
     26.6.2012 22:56 - Pavel Jelínek


Televizní magazín Motormix nabízí tentokrát freestyle motokros, rallye, dálkové marathony i atraktivní záběry z úvodních dvou letošních truckerských závodů. Kdo si jej nemůže pustit v televizi, má stejnou možnost tradičně i na internetu.

Adresa ke stažení aktuálního dílu je zde :

 http://www.motormix.cz/video/motormix_cerven01.wmv

„V prvním červnovém Motormixu se ještě vracíme se několika rozhovory k freestylu do Brna. Ve stejném termínu, jako Rallye Český Krumlov se jela také slovenská rallye Tribeč, kam se podíváme ve druhé reportáži.Truckerský šampionát letos odstartoval v Istanbulu a pokračoval v Misanu, které přineslo hned dvě zlata pro českou Buggyru. Aleš Loprais zase poměrně hodně překvapivě ohlásil, že letní Silk Way rallye, která se rychle blíží, pojede nikoliv s Tatrou, ale s pronajatým  truckem MAN,“ přibližuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

 

Odkazy na stažení dalších posledních dílů pořadu ZDE:

www.motormix.cz/video/motormix_kveten02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_kveten01.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben03.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben01.wmv

 

Stačí kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky.

Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

Tisková informace pořadu MotorMIX 2012 červen 01

V Brně 15. června 2012

 

Email : tvmotormix@seznam.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , pavel@motormix.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   

Web:   www.tvmotormix.cz    

            www.motormix.cz    


 
 
Fotogalerie:   Tým Buggyra 2x zlatý v Misanu 2012

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose