www.car.cz
 

MotorMIX nabízí Revival, Rechberg i Hungaroring.
     26.5.2012 23:01 - Pavel Jelínek


Další MotorMIX nabízí Rallye Revival, vrchařský Rechberg i okruhový úvod sezóny na Hungaroringu.

Televizní magazín Motormix nabízí ve svém zatím posledním dílu tradičně pestrou směsku příspěvků z různých motoristických disciplín - od rallye, přes závody na okruzích po závody do vrchu. Na oficiálních internetových stránkách pořadu pak je snadno ke stažení hned šestice posledních dílů tohoto pořadu.

V květnovém dílu se ohlížíme za Rallye Praha Revival pro vyznavače historických závodních vozů i za Lužickou rallye, kterou vyhrál suverénně  Tomáš Kostka. Rozjel se rovněž český okruhový šampionát, i když letos bez tradiční Jarní ceny Brna. Začátek sezóny se tak tentokrát konal na maďarském Hungaroringu, přičemž na téma okruhových automobilových závodů v Brně a jejich úbytku hovoříme s ředitelkou Masarykova okruhu Ivanou Ulmanovou. Zmíníme také premiérový závod WTCC na Slovakia Ringu, kde již velmi brzy ( o druhém červnovém víkendu!!) budou závodit  gétéčka.

Mimochodem – právě o vstupenky na tento prestižní závod FIA GT1 se právě nyní mohou fandové s Motormixem snadno zasoutěžit! Na závěr pořadu se ještě podíváme na vrchařské ME na rakouský Rechberg, kde se dařilo i hned několika českým závodníkům. Atraktivní jistě je i reportáž ze Zámeckého vrchu v Náměšti nad Oslavou, kde se exhibičně představil také David Vršecký se závodní Buggyrou,“ vypočítává nejzajímavější příspěvky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

 

Odkazy na stažení posledních dílů pořadu ZDE:

www.motormix.cz/video/motormix_kveten01.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben03.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben01.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_brezen02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_brezen01.wmv

atd

Stačí vždy kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky.

Již brzy se pak na v televizi i na internetu objeví další díl, kde se diváci mohou těšit na rakouskou Bosch rallye ( i s několika karamboly), na tuzemský autokrosový šampionát v Nové Pace a na nedávnou Kopnou, kterou vyhrál suverénně Roman Kresta, zatímco Tomáš Kostka předvedl velkou havárii. Podíváme se i na rozbahněný autokros do Radče a ještě jednou na Zámecký vrch,“ doplňuje Pavel Jelínek.

Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

Tisková informace pořadu MotorMIX 2012 květen 01

V Brně 25. května 2012

 

Email : tvmotormix@seznam.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   , pavel@motormix.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  

Web:   www.tvmotormix.cz    

            www.motormix.cz    


 
 
Fotogalerie:   Lužická rallye 2012 - foto Jan Šnábl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose