www.car.cz
 

Bronzového Jana Vonku v Číně zaujaly i modelky
     22.11.2004 11:57 - Pavel Jelínek


"Tak se nám ta celoroční tvrdá práce a obrovské úsilí nakonec pořádně vyplatily. Právě jsme se vrátili z posledního závodu FIA GT Championship, který se konal v čínské Zhuhaji. Po dlouhém a náročném letu nás čekal dlouhý a náročný víkend plný již známé práce.

Tentokrát jsme se ale v průběhu volných tréninků a kvalifikace potýkali se spoustou technických problémů. Začalo to vylomením a zničením zadního okna, pak upadl držák převodovky, který poškodil startér a skelet vozidla. Poškodil se nám motor a to tak závažně, že jsme dokonce uvažovali o odstoupení ze závodu. Nakonec se nám jej podařilo opravit.

Se vším jsme se ale dokázali vypořádat a naše práce byla odměněna celkově 16. místem a 3.MÍSTEM A 6 BODY VE SKUPINĚ N-GT! Strategie s jednou zastávkou byla pro jezdce velmi náročná, ale vyplatila se. Celý tým podal výborný výkon a za ten byl odměněn pochvalou a uznáním. Odměnou a celkovým uvolněním byly pro nás i doprovodné akce, které si pro týmy připravili pořadatelé ve formě rautů, recepcí, karnevalů a čínského výpravného představení v jednom ze zhuhajských paláců, to vše v doprovodu krásných modelek, které zde v tu dobu soutěžily o titul "Model of the World 2004".

Při návratu jsme navštívili Hong Kong, který nás všechny zaujal," říkal v závěru minulého  týdne  Vonka. O víkendu se pak objevil v roli pořadatele Agrotec rallye show Modřice, okteré informujeme na jiném místě.

 

oficiální týmové stránky : www.vonka.cz

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose