www.car.cz
 

Jan Kopecký nebude obhajovat letos získaný mistrovský titul
     7.12.2004 21:48 - Pavel Jelínek


Fandové  soutěží  se na domácích rallye příští rok nejspíš nedočkají obhájce titulu Jana Kopeckého a jeho Fabie WRC.

Dvaadvacetiletý pilot by se měl v nové sezoně objevit v několika soutěžích světového šampionátu s třetím vozem továrního týmu Škoda Motorsport a hodlá startovat hlavně na zahraničních tratích. Fábii bude střídat pravděpodobně s lancerem a jeho cílem je získávat zkušenosti. Zřejmě pojede i evropský šampionát, ale rozhodně nebude  obhajovat letos získaný  mistrovský titul.

Hlavním cílem je ale podle informací  z týmu účast v MS, byť třeba "pouze" s produkčním vozem. V úvahách je dokonce střídání produkčního vozu a vozu třídy S1600,( jelikož produkční auta nesmějí na některých podnicích startovat).

Vše samozřejmě záleží na financích.


Jan Kopecký se přes uvedené plány a záměry startovat hlavně v zahraničí možná objeví i doma. Jednak na mladoboleslavské Bohemia rallye, kde by mohl teoreticky hájit barvy továrního týmu Škoda s Fábií WRC, a v rámci testování s enkem (tedy s lancerem) by se mohl představit také již na lednové Jänner rallye v Rakousku, která český šampionát zahájí. Pokud pak Honza pojede ME, měl by  se zřejmě zúčastnit  také Barum rallye Zlín.

Veškeré tyto informace a úvahy jsou neoficiální!!!!!


 
 
Fotogalerie:   Barum rally 2004 od Radka Rochelta

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose