www.car.cz
 

Jarka Janiše čekají další testy formule u Forsytha
     9.12.2004 17:08 - tisková zpráva


Jarek Janiš bude příští týden ve středu 15.12. znovu testovat se špičkovým týmem ChampCar Forsythe Racing a jeho manažer Antonín Charouz jedná nejen o jezdcově angažmá, ale také o pořádání jednoho ze závodu série v České republice.

Charouz má v těchto dnech hodně nabitý program, krátce po podpisu smlouvy s Fordem o angažmá Romana Kresty odletěl do USA, kde jednal s Geraldem Forsythem, majitelem týmu a spolumajitelem celé série ChampCar.

Nejhmatatelnějším výsledkem jednání jsou další testy Jarka Janiše. „Pan Forsythe dostal na Jarkův výkon při testech v Sebringu velmi pozitivní reference, generální  manažer ho hodnotil jako hotového jezdce. Proto jsme se dohodli na další testech, které proběhnou příští týden opět v Sebringu. Tentokrát však bude mít k dispozici stálého závodního inženýra a celý team tam pojede jen kvůli němu, což svědčí o významu těchto jízd,“ prozradil Charouz, kterého čekají s Forsythem další jednání a to nejen o Janišovi.

Samozřejmě se budeme dále bavit o Jarkově angažmá na příští rok, ale jednáme také o pořádání jednoho ze závodu ChampCar v České republice. Je to však příliš čerstvé na to, abychom mohli říci detaily.“

 

BPA

týmové stránky: www.bpa.cz


 
 
Fotogalerie:   West Mclaren Race days v Brně 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose