www.car.cz
 

Václav Pech má finanční problém a neví, zda vůbec pojede
     11.12.2004 07:26 - Pavel Jelínek


Václav Pech zakončil sezónu ziskem  titulu (alespoň) mistra sprintů a  vícemistra velké rallye. Úplnou tečkou pro něj pak bylo  právě před týdnem  vítězství na Pražském rallysprintu.

Jenže , jak známo, jeho nejvýznamnější partner a gigant Čepro se  dostal do jistých obrovských potíží. Bohužel tedy není vůbec jisté, že Pech bude mít dostatek  financí na starty v příštím roce. Jak v Praze Pech nerad naznačil. Čeká jej tedy  velmi problematické období.

"Čeká mě ještě rok splácení našeho auta a to bez silné podpory nezvládnu. Jsou to nervy. Zatím jsme se dohodli, že pojedeme zimní Jänner rallye v Rakousku. Na to si peníze nějak najdeme. Ale co bude dál, to dneska zatím ještě  nevím," prozradil Pech.

Problém je tom, že státní firmě Čepro hrozí exekuce. A stala se rovněž cílem  nějakého  podvodu. Čepro by tak mohlo  přijít údajně o dvě a půl miliardy korun, což je docela dost......

Snad  vše pro Pecha dobře dopadne. Vždyť  v posledním roce, kdy vozy WRC u nás mohou jezdit, už i tak z šampionátu odchází Roman Kresta  a Jan Kopecký.


 
 
Fotogalerie:   Praha 2004 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose