www.car.cz
 

Buggyra: Staví se nový Freightliner pro třídu RACE
     13.1.2005 23:22 - tisková zpráva


S celou řadou novinek vstupuje do nového roku Buggyra Truck Racing Team. Tým opustil dlouholetý šéfkuchař Karel Frič, na jeho místo je však hned několik adeptů. V pátek pak odletěl na dovolenou do Dominikánské republiky šéfinženýr týmu Mario Kress, kterého doprovází jeho sličná novomanželka Klára.

„Vzhledem k tomu, že se podle dostupných informací pojede už v dubnu, řekl jsem si, že donekonečna odkládanou svatební cestu mohu uskutečnit teď nebo nikdy. Rozhodl jsem se pro “teď„, vysvětlil těsně před svým odjezdem Mario Kress. Absence bosse však rozhodně neznamená, že by se v roudnickém Buggyra Technology Centru zahálelo. Naopak.

Vzhledem k tomu, že FIA věrna svému zvyku opět změnila technické specifikace pro třídu Race Truck, staví se zbrusu nový závodní speciál Freightliner, přičemž se paralelně pracuje na vývoji nového motoru. Stavba nového vozu však podle šéfa týmové logistiky Petra Marka rozhodně neznamená, že rok “starý„ Freightliner poputuje do starého železa.Musíme na voze udělat pouze několik úprav, aby vyhovoval aktuálním technickým předpisům. V současné době je ovšem prioritou nový speciál.„

Co se závodních speciálů pro třídu SRT Buggyra týče, oba vozy jsou po důkladném servisu připraveny k závodům. Je ovšem otázkou, zdali se vzhledem k nejasnostem ohledně technických předpisů roudnický tým letos nezaměří po zisku dvou titulů v “suprech" na třídu Race Truck. Jednalo by se o návrat symbolický, vždyť právě v roce 1995 získal týmový šéf Martin Koloc první ze dvou titulů mistra Evropy.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Most srpen 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose