www.car.cz
 

Tratě Rally Vysočina připraveny, Miss Rally Vysočina se rozjíždí
     6.2.2005 19:08 - tisková zpráva


Tratě Rally Vysočina připraveny, Miss Rally Vysočina se rozjíždí

  

Již něco málo přes měsíc zbývá do startu prvního podniku seriálu mistrovství ČR ve sprinrally, Rally Vysočina 2005. Po náročných jednáních pořadatelé dospěli k závěrečné podobě tratě soutěže. Ta bude opět sestávat z 3 úseků rychlostních zkoušek, které se pojedou třikrát. Celkem posádky budou absolvovat 73 km měřené trati. Dá se říci že ani jedna zkouška není v dřívější podobě, takže se bude na co dívat.

 

Zcela nově je umístěn i areál servisního parkoviště, kdy jsme byli nuceni vyhledat novou plochu umístěnou blízko středu soutěže. Za podpory města Třebíče padlo rozhodnutí na plochy průmyslové zóny, takže přímo na okraji města bude situována jedna z nejatraktivnějších částí rally. I touto akcí zcela jistě vznikne další povědomí o možnosti investic v Třebíči.

 

Uzavřena jsou i jednání o partnerech soutěže. Jak jsme již několikrát uveřejnili, podařilo se získat hlavní partnery soutěže kterými jsou firmy Schneider-Bohemia, spol. s r.o. a New Balance CZ. Jsou to tedy firmy které mají blízko k automobilovému průmyslu v prvním případě a sportu obecně ve druhém případě. Je to tedy potvrzení že Rally Vysočina se stává stále zajímavějším podnikem v oblasti rallyové ale i v oblasti propagace. Spolupráce pokračuje i s našimi stálými partnery firmami Sunoco, MIVA, Evra, B-Technik, GT technological, Destrukce, a autosalony Autocentrum Červená Hospoda, Hošek Motor Třebíč a SVA Třebíč.

 

Významným partnerem se opět stává Kraj Vysočina a s radostí můžeme konstatovat že záštitu nad soutěží převzal i hejtman kraje Miloš Vystrčil. Opět ale musíme konstatovat, že většina regionálních podniků nemá z nejrůznějších důvodů jakýkoli zájem o kvalitní prezentaci na jedné z divácky nejsledovanějších akcí regionu.

 

S Rally Vysočina souvisí i volba tváře soutěže, Miss Rally Vysočina. V současné době je vybráno 6 finalistech, které se budou ucházet o vaši přízeň. V nejbližší době zveřejníme jednak u našich mediálních partnerů jejich fotografie s příslušnými telefonními čísly pro hlasování a nebo můžete hlasovat na webových stránkách rallyvysocina.com a našich partnerů. Pro hlasující jsou připraveny hodnotné ceny. Těšíme se tedy spolu s vámi na nejsympatičtější tvář Rally Vysočina. Vítězky budou představeny při dojezdu posádek na startovní rampu 12. března 2005.

 

V nejbližší době vás seznámíme s dalšími informacemi ohledně samotné soutěže. Veškeré aktuální dění včetně seznamu přihlášených posádek můžete sledovat i na oficiálních stránkách rallyvysocina.com.

 

 

Tiskové centrum RV 


 
 
Fotogalerie:   Klouzání na sněhu - Sosnová 2005 od Josefa Svobody

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose