www.car.cz
 

Statistiky hovoří: Pro Buggyru stoprocentní Le Mans
     8.2.2005 20:52 - tisková zpráva


Pohled na statistiky zcela jednoznačně ukazuje, že legendární francouzský okruh je přímo stvořen pro Buggyry. V posledních letech se na něm jely dva závody, které se staly kořistí Gerda Koerbera (2003) a Antonia Albaceteho (2004).
 
Skvostnou bilancí se pak může Buggyra Truck Racing Team pochlubit i v Mostě.
Dva z posledních třech ročníků totiž vyhráli opět Koerber (2003) s Albacetem (2004), přičemž k tomuto výsledku je nutno připočíst druhou příčku Vršeckého z roku 2002. Na pomyslném třetím místě by se měl v oblibě jezdců Buggyry držet rychlý okruh v belgickém Zolderu.
 
V roce 2002 zde Gerd Koerber vybojoval pro roudnický tým vůbec první vítězství, dva roky poté zde zvítězil Ludovic Faure.

Buggyra se pak může pyšnit od roku 2002, kdy Gerda Koerbera podpořil David Vršecký hned šesti double. V roce 2003 značka triumfovala nejdříve v Nogaru (Koerber, Vršecký) a poté na Nurburgringu, kde si oba jezdci místa na stupních vítězů prohodili. O rok později se tým radoval v Assenu (Vršecký, Faure), Misanu a Mostě (Albacete, Faure) a Zolderu (Faure, Vršecký).

Největší týmový triumf se pak přišel v roce 2003 na Nurburgringu, kdy trojice Vršecký, Koerber, Albacete obsadila na Buggyrách tři první místa.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   První závod truckerské Evropy 2004- Assen

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose