www.car.cz
 

Robin Hošek pojede ME moto s motocyklem z Peškova týmu Ajo.
     10.2.2005 16:32 - Pavel Jelínek


Radek Rous, jihomoravský  jezdec motocyklového MS, trávil několik nedávných  dní  čekáním na opožděnou dodávku  svého motocyklu a  tréninkovým pobytem na španělském okruhu Fuente Alami.

Tam svoje první letošní kolečka kroužil čtrnáctiletý Brňan Robin Hošek, který je mistrem své třídy v kategorii supermoto, který ovšem letos  přestupuje na silnice a pojede ME silničních motocyklů, jak jsme již  před časem informovali.

Konkrétně pojede stopětadvacítku hondu z finského týmu Ajo, za který v loňském roce jezdil další našinec -  Lukáš Pešek.

Další zajímavostí je, že v týmu Würth KRTZ s Hoškem bude letos jezdit Jirka Mayer z Rosic u Brna, který pojede pro změnu bývalou dvěstěpadesátku Honda Radka Rouse. A stejně  jako  Hošek s ní pojede i mistrovství Evropy. 

"Po třech dnech tréninku to šlo Robinovi už hodně pěkně," chválil zkušený jezdec  z Kralic Robina Hoška. Spokojen byl  i jeho  otec, který  oběma  jezdcům dělá managera.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose