www.car.cz
 

Brněnský sprint BUDE, ale patrně se změnou názvu i JINAK
     17.2.2005 16:54 - Pavel Jelínek


V. Autosalon rally Brno

 

- tento název sice ještě figuruje v letošním oficiálním kalendáři českých a zónových automobilových podniků s datem konání 13. – 14. května, jeho uspořádání pod tímto názvem je však více než nepravděpodobné. S Hanáckým rally klubem Vyškov, který je pořadatelem všech dosavadních ročníků této rally, totiž hlavní partner, objevující se v názvu rally, ukončil počátkem letošního roku dosavadní spolupráci a přeorientoval svůj zájem na nově vzniklý autoklub z Hustopečí.

V současné době proto probíhá intenzívní příprava nového konceptu rally a navazování kontaktů pořadatele s novými komerčními partnery tak, aby nebylo konání této sprintrally v dnes již obvyklých a pro rally tradičních končinách Moravy ohroženo. Organizační výbor dělá maximum pro to, aby se ani v kvalitě trati, ani v podmínkách pro všechny zúčastněné posádky nijak neprojevily vzniklé komplikace a soutěž se uskutečnila v přiděleném termínu jako součást Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR v rally historických vozidel a součást Česko-slovenské trofeje 2005.

Změna se pravděpodobně projeví pouze v názvu rally, případně v umístění centra soutěže. Ale jednání v tomto směru v současné době ještě probíhají, takže není možné nic bližšího uvést.

 

 

Jan Olejníček

organizační výbor rally   

www.rallyvyskov.cz

   


 
 
Fotogalerie:   Pačejov 2004 od sharkieho

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose