www.car.cz
 

Ženeva , tedy prestižní autosalón, startuje 3. března
     2.3.2005 22:17 - tisková zpráva


Ještě před tím, než se příznivci automobilů přijdou podívat na Autosalon Brno 2005 (4. 6. - 9. 6. 2005), mohou si prohlédnut většinu letošních čtyřkolových novinek na blížícím se Ženevském Autosalonu. Autosalon Brno, který společně s Ženevou patří do prestižní organizace O.I.C.A., pro vás na těchto stránkách připravil několik praktických informací o největší automobilové akci současných dnů.

Ženevský Autosalon je otevřen pro veřejnost od čtvrtka 3. března do neděle 13. března, vždy od 10.00 do 20.00 hodin, o víkendech pak od 9.00 do 19.00 hodin. Celodenní vstupné na výstavu stojí pro dospělého 12 CHF, děti do 16 let a důchodci zaplatí 7 CHF. Více informací naleznete na adrese www.salon-auto.ch.

Ženevský autosalon se nachází v areálu Palexpo, který je blízko letiště, autobusového nádraží i dálniční tepny.

Z Brna je to do Ženevy okolo 1200 km, což zabere jeden den cesty. Cestování automobilem zabere nejvíce času, proto je vzhledem k bezpečnosti potřeba naplánovat také ubytování pro odpočinek před cestou zpět do ČR. Zpáteční letenka z Prahy do Ženevy se dá pořídit do 10 tisíc Kč, autobusová doprava stojí 3000 Kč.

Většinu novinek, které uvidíte na Ženevském Autosalonu, si budete moci ještě jednou a důkladně prohlédnout také letos v létě v Brně. Výhodou brněnského Autosalonu je navíc skutečnost, že právě v době jeho konání se bude většina ženevských novinek dostávat na trh a na volné ploše výstavního areálu BVV bude možnost některé novinky vyzkoušet na vlastní kůži.
 

 

BVV


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose