www.car.cz
 

Matějovského tým ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPOSRT má velké plány
     25.3.2005 09:57 - tisková zpráva


Aktivity společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPOSRT a.s. Hradec Králové směřují do oblasti motoristického sportu. Společnost je vedena zkušeným bývalým soutěžním jezdcem Stanislavem Matějovským, který má za sebou 27 letou kariéru automobilového závodníka. Startoval v závodech motokár, na okruzích, závodech do vrchu, automobilových soutěžích, včetně FIA European Truck Racing Cup, kde získal v roce 2001 titul mistra Evropy ve třídě Super Race Truck. V roce 2002 pak ukončil svoji závodní kariéru a v závodech tahačů pokračoval mladý jezdec Adam Lacko, který v roce 2004 přešel na truck MAN ve třídě Race Truck (CZECH TELECOM Prima Team) a v silné evropské konkurenci vybojoval v tomto loňském ročníku třetí místo.

Letos představujeme projekt pod názvem INTERNET EXPRES Prima Team. Za volant závodního vozu Alfa Romeo 156 Super 2000 usedne teprve 20-ti letý Adam Lacko a je prvním českým jezdcem, který bude startovat ve vybraných závodech FIA World Touring Car Championship (Mistrovství světa cestovních vozů). Vedle prioritního jezdce Adama Lacka za tým INTERNET EXPRES Prima Team v letošním roce pojedou další jezdci - Michal Matějovský (ČPŠOC), Jiří Skula (MMČR - Divize D4) a Jiří Forman (MMČR a Přebor ČR -motokáry). Objeví se i někteří další smluvní jezdci a to v seriálu Divinol Cup 2005, Česká Pojišťovna Octavia Cup 2005 a některých dalších. Všechny tyto závody se jedou na území Německa a České republiky.

Projekt INTERNET EXPRES Prima Team je v této fázi dvouletý a tým počítá s nasazením vozů, které vyplývá z následujícího přehledu:
1x Alfa Romeo 156 Super 2000 - Mistrovství světa cestovních vozů (www.fiawtcc.com) + Mezinárodní mistrovství Německa (A.Lacko)
1x Alfa Romeo 147 - Divinol Cup ( M.Matějovský ,
www.uhsport.de)
1x Motokára - MM ČR ( J.Forman)
1x Škoda Octavia - Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup
1x Škoda Felicia pick-up + 1x Škoda Octavia - MM ČR Divize 4 (Mezinárodní mistrovství ČR Divize 4)
1x Alfa Romeo 147 GTA - MM ČR Divize 4 + Mistrovství Slovenské republiky v závodech na okruzích
1x Alfa Romeo 156 S 2000 - MM ČR Divize 4 - sprint


Sídlo týmu, kanceláří a dílen, je v areálu společnosti SMTC a.s., Koutníkova 272 v Hradci Králové, Czech Republic. Tým má stabilní sestavu manažerů a mechaniků a také disponuje vlastní přepravní technikou, jak pro truckový tým, tak pro přepravu cestovních závodních vozů, včetně kvalitního technického vybavení a zázemí pro mechaniky.

Mimo přípravy špičkové závodní techniky klade tým důraz na zázemí pro týmové partnery, které je na vysoké úrovni. K tomu účelu byla postavena souprava, která po kompletním rozložení pojme až 60 hostů. Dále klademe velký důraz na medializaci a máme v tomto oboru letité zkušenosti. Svědčí o tom skutečnost, že náš tým patří mezi nejznámější v ČR a je nejčastěji medializován všemi typy sdělovacích prostředků. I pro rok 2005 počítáme opět s natáčením vlastních pořadů, které budou odvysílány na českých televizních stanicích tak, jak tomu je i v současnosti.

Další předností týmu je špičkové zázemí na AUTODROMU DUHOVÉ ENERGIE v Mostě, se kterým úzce spolupracujeme. Zde také probíhá většina testů a tréninků týmu a akcí pro partnery v České republice.

 

více na www.csms.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose