www.car.cz
 

Rallye Party 2005 opět míří do Hradce Králové.
     27.3.2005 16:03 - Pavel Jelínek


Vážení příznivci automobilového sportu,

                 ve dnech 10. – 11. června 2005 se na Všesportovním stadionu v Hradci Králové uskuteční II. ročník mezinárodní exhibiční speed show – RALLYE PARTY.

                 Stejně, jako při I. ročníku, se i letos Rallye Party ponese v přátelském duchu a jezdci opět předvedou spousty smyků a divokých kousků.Velkým překvapením pro všechny je změna trati - závodní vozy se budou prohánět i na škvárovém oválu přímo uvnitř Všesportovního stadionu !           

Záměrem námi pořádané akce je přiblížit sportovním fanouškům i laické veřejnosti několik motoristických disciplín najednou a co nejlépe  prezentovat  produkty   sponzorů a  partnerů tohoto sportu. Tohoto podniku se mohou  zúčastnit soutěžní vozy i historické, vozy  rallyekrosu, autokrosu, vozy  účastnící se závodů automobilů do vrchu a další.

Vítáni jsou jezdci všech licencí i amatérských.  Pro diváky je připraven bohatý doprovodný program a v obchodním centru Futurum autogramiáda předních závodních jezdců.

 

                Více informací na www.rallyeparty.cz

Martin Vejr

Rallye Party Media

 


 
 
Fotogalerie:   Nový vůz Milana Chvojky ( 2005)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose