www.car.cz
 

Aprílové testy v Brně s velmi slušnou účastí: Porsche, Viper, Octávie ...
     2.4.2005 10:48 - Pavel Jelínek


Na Masarykově okruhu bylo o prvním dubnovém dnu docela  rušno. K vidění  zde bylo  hned několik z těch nejrychlejších vozů, které se na našich okruzích  objevují. A také třeba nová cupová  octávie.

Dva své tradičně červené  vozy  porsche testoval  slovenský tým Machánek Motorsport, který se  kromě domácích závodů  chystá  také do MS. Stejně tak
dvě porsche  testoval rakouský tým Renaurer Motortport, který jezdí s různými zahraničními jezdci. V Brně  do jednoho  z tradičně zářive žlutých  krasavců usedl ostravský Petr Válek a nově pak také Slovák Miro Horňák. Plus další jezdci.

Další, pro změnu modré porsche, na kterém byl podle  slov jezdce  ještě  prach z  pro něj velmi  úspěšného podniku v  Číně, přivezl domácí Jan Vonka, jezdec MS.

Velikou a krásnou novinku pak představil Slovák Miro Konopka. Přivezl Dodge Viper ! Je to sice starší  vůz, ale krasavec  a jistě bude  zpestřením našich závodů, pokud  je tedy pojede. I Konopka  pak má  světové zkušenosti.

Další novinkou byla nová   octavia pro  CP Octávia Cup 2005, kterou testoval   brněnský mistr Evropy  v závodech do vrchu  Robert Šenkýř. Jeho testy byly  zaměřeny zejména na pneumatiky Matador.

Na trať vyrážela také třeba také národní formule týmu Mičánek Motorsport s Josefem Králem za volantem, čemuž  přihlíželi  i oba  Jirkové Mičánkové. Juniora  nyní  čekají  testy formule  BMW, zatímco  snior  připravuje na příští neděli Brněnského Draka 2005.

Na trať  vyráželo i několik motocyklistů a za zmínku jistě  stojí, že testu jednoho z mladíků přihlížel  i Smrž.

Na duben jsou vypsány ještě tři testovací termíny, jak se dozvíte v jiném  článku.

 

 

 

1 dubna


 
 
Fotogalerie:   Testy vozů Porsche týmu Renauer Motorsport v Brně

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose