www.car.cz
 

Tomáš Enge se připravoval na závod. Zatím devátý a lepší než kolega
     2.4.2005 20:53 - tisková zpráva


První závod IRL na klasické trati je pro mnohé jezdce návratem ke kořenům, Tomáš Enge patří mezi ty, kteří byli odkojeni na evropských tratích. Český jezdec týmu Panther Racing zajel devátý čas úvodních volných tréninků v St. Petersburgu na Floridě.

Enge byl rychlejším z jezdců Panther Racing, jeho nejlepší kolo mělo hodnotu 1:04,1141. Celkem odjel 38 kol a v celkovém pořadí dne mu patřila devátá příčka. Scheckter si po čtyřech letech na oválech IRL oprášil znalosti a s nejlepším časem 1:04,6114 mu patřilo 14. místo.

Tomáš Enge: Dnešek byl velmi dobrý, každým dnem se zlepšujeme. Je to zábava, je to už docela dlouho, kdy jsem jel naposledy na městské trati. Je to prakticky rok, co jsem závodil v ulicích a baví mě to tady.

Ačkoliv to tak nevypadá, s každým dnem se zlepšujeme a dnes jsme se soustředili na nastavení pro závod. Nyní chceme zítra co nejlépe kvalifikovat náš vůz RockStar a v neděli dokončit závod s dobrým výsledkem.“

Výsledky z obou volných tréninků naleznete v příloze.


 
 
Fotogalerie:   Team Menx do Le Mans Endurance Series

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose