www.car.cz
 

Barcelona 2005: Maximální Vršecký. Suverénně zlatý i v poháru !!
     2.4.2005 21:59 - tisková zpráva


Původně jsem přijel do Barcelony s cílem seznámit se s vozem a neztratit moc na nejlepší jezdce!To, že v sobotu vyhraji všechno, co se vyhrát dá, jsem neočekával ani v tom nejsmělejším snu,“ tvrdil bezprostředně po vítězném dojezdu do cíle prvního pohárového závodu mírně šokovaný David Vršecký, který se stal jednoznačně největší hvězdou prvního dne nového ročníku EP tahačů.

„Auto jelo fantasticky, prakticky mi vyšlo všechno, na co jsem šáhl.“
Podle všeho nejlepší den své truckové kariéry završil David pohárovým vítězstvím. V konkurenci 35 vozů zvítězil opět způsobem start-cíl. Přestože se nejednalo o tak jednoznačné vítězství jako v předchozí kvalifikaci, jeho výkonu nešlo prakticky nic vytknout. Ani v době mezi čtvrtým a osmým kolem, ve kterém celkově druhý Allgauer stáhl jeho náskok na necelou sekundu.

 „Na trati byl olej, kromě toho jsem začal předjíždět jezdce o kolo zpět. Nechci, aby to znělo přehnaně sebevědomě, ale v té chvíli jsem si byl jistý vítězstvím,“ komentoval po dojezdu Vršecký, kterému se tak v sobotu nepodařila vlastně pouze jediná věc – na stupních vítězů totiž ulomil špunt obří láhve šampusu a nemohl tak pokropit nadšený dav mechaniků v čele s technickým ředitelem Mario Kressem. I ten pochopitelně zářil spokojeností.

Fantazie, skvělý úvod. Škoda jen kvalifikační kolize Gerda s Antoniem. Jinak jsme mohli dopadnout ještě lépe.“ Gerd Koerber, který si v pohárovém závodě dojel pro body za páté místo byl se svým výkonem přesto spokojen. „Gratuluji Davidovi k výbornému výkonu. Myslím si, že jsem v rámci možností předvedl slušný výkon. Třída Race Truck má výhodu dvojnásobného počtu závodů. Mechanici dají můj speciál zcela určitě dohromady, zítra chci bojovat o stupně vítězů!“

Buggyra

 

týmové stránky: www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Tým Buggyra před sezónou 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose