www.car.cz
 

Na Valašce Pospíšil se Slezákem stříbrní ve třídě, Jan Jelínek out.
     8.4.2005 07:55 - tisková zpráva


Na startu soutěže MMČR SHERON Valašská rally 2005 stály za POSPA Rally Team 2 posádky a to Pospíšil se Slezákem s vozem Honda Integra a Jelínek s Vajíkem v Mitsubishi EVO VI. Jelínek stál na startu soutěže jako pravidelný účastník MMČR, Pospíšil si přijel především „spravit chuť“ po Rally Šumava, kdy vinou technologické nekázně subdodavatele dílu převodovky Honda ujela pouze cca 4km RZ a přišla tak vniveč příprava na soutěž i celková repase převodovky.

 

V první etapě si Pospíšil zvykal na spolujezdce i na suchý asfaltový povrch, především však pouštění dravě jedoucího Typy (Pol.) na Lanceru EVO V na úzké trati před cílem delších RZ stálo posádku mnoho desítek sekund, Jelínek se v produkčních vozech pohyboval na hranici desátého místa.

 

V sobotní etapě nejdelší RZ soutěže Dušná (25,3km) rozhodla o výsledku soutěže pro obě posádky týmu.Pospíšil se Slezákem zde byli při obou průjezdech nejrychlejší posádkou A7 a stahovali zde ztrátu z první etapy po desítkách sekund, Jelínkovi s Vajíkem zde naopak při druhém průjezdu odmítlo poslušnost turbodmychadlo a posádka zde odstoupila.

 

 Na stejné vložce byl Pospíšil před cílem na můstku příliš rozevlátý a svodidlo zanechalo výrazné stopy na karoserii vozu, podvozková skupina zůstala bez úhony a posádka se tak mohla v cíli soutěže radovat ze stříbrného poháru ve třídě A7.

 

POSPA Rally Team

 

 


 
 
Fotogalerie:   Valašská rally 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose