www.car.cz
 

Adam Lacko pro změnu vyzkouší namísto alfy vůz BMW
     29.4.2005 11:36 - Pavel Jelínek


Adam Lacko, jediný český účastník letos obnoveného mistrovství světa cestovních vozů na okruzích, zazářil před dvěmi týdny na Monze, kde zajel dvanáctý. Při druhém podniku stejného seriálu ve francouzském Magny Cours jej ale  pro změnu čeká velká změna.

Žlutou Alfu Romeo 156 totiž vymění za BMW 320, které má naopak poháněnou zadní nápravu. Potom se podle jeho manažera Stanislava Matějosvkého vše vyhodnotí a rozhodne, v jakém voze bude Lacko v MS pokračovat.

Konkrétně na francouzském okruhu v Magny Course pojede ve voze BMW 320i švédské stáje Craford Racing´s.

Mimochodem, již první dva závody v Itálii naznačily, že i letos můžeme očekávat velmi vyrovnané a dramatické boje o mistrovský titul hlavně mezi továrními týmy Alfa Romeo a BMW. Po prvním dvojzávodě je na tom lépe BMW, ale o pouhý bod.

Krátký rozhovor s Lackem  o jeho startu na Monze můžete mimochodem vidět v pořadu Motortip číslo 18, vysílaném na kabelových  televizích, ale  třeba také na  internetu. Ke stažení je na  adrese www.tvb1.cz v sekci Motortip. Další část rozhovoru pak zřejmě bude součástí MT 19 za týden.


 
 
Fotogalerie:   Milovice 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose