www.car.cz
 

Karel Abrahám si z GP Číny přivezl mnoho mokrých zkušeností
     1.5.2005 18:58 - tisková zpráva


Další mokrá zkušenost

O tom, že světový motocyklový šampionát není procházka růžovou zahradou se dnes znova přesvědčil mladíček Karel Abraham. Absolvoval svůj první dlouhý mokrý závod v Číně a v závislosti na svých předsezónních prohlášeních lze jen konstatovat, že úspěšně.

Karel Abraham si poctivě plní své „domácí úkoly“ v motocyklovém MotoGP. Znova dokončil závod, znova neskončil poslední, i když ho mrzí, že prohrál v závěrečném kole bitvu o lepší příčku s dalším mladíčkem Španělem Terolem z továrního týmu Derbi. A co víc na jeho konto nenaskočilo  ani kolo ztráty.

Karel Abraham: „Ve warm up nic moc. Testovali jsme jiný šestý převodový stupeň. Navíc jsem pokazil start do závodu, když jsem odjel na posledním místě. Po dalších dvou kolech jsem předstihl 3 jezdce, za sebou jsem měl dalšího nováčka mladého Španěla Terola. Těm za mnou jsem ujel, ale skupinku před sebou už se mi nepodařilo dojet.

V posledním kole mě na rovině předjel Terol zpět, což bylo způsobeno tím, že jsme neměli ten správný 6-tý převodový stupeň. Přesně to jsme zkoušeli v ranním warm upu. Předjel jsem ho zpět na brzdy, ale byl jsem dlouhý a alespoň jsem ho vyvezl.

Jenže při výjezdu ze zatáčky jsme oba museli použít spojku a  je mu to holt vyšlo lépe. Takže ten souboj vyhrál. Byl to dlouhý závod, navíc v takovém nečase.“

Pořadí v cíli závodu:

1 Mattia PASINI                    APRILIA
2  Fabrizio LAI                      HONDA
3  Gabor TALMACSI            KTM
4  Thomas LUTHI                 HONDA
5  Tomoyoshi KOYAMA      HONDA          
….
27 Karel ABRAHAM             APRILIA     ztráta na prvního /-2.21,559/

MPAFoto.com 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose