www.car.cz
 

V Bílovicích nad Svitavou zavrčí v sobotu malotraktory. PO desáté !!
     11.5.2005 11:54 - Pavel Jelínek


Dobry den dámy a pánové,
dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji pozdravil jménem Asociaci ECCE TERRA, a zároveň Vás pozval dne 14.5.2005 do Bílovic nad Svitavou, kde se na zdejším nejprudším kopci, vedoucím Kollárovou ulicí na Polanku, bude konat závod malotraktorů do vrchu. Jedná se již o jubilejní 10. ročník, který se zároveň jede jako součást VII. ročníku Mistrovství ČESKOSLOVENSKA..


Vzhledem k tomu, že se jedná o jubileum, je program letošního závodu velice pestrý, mimo jiné se bude konat soutěž v kategorii zvané "HOBY", kde jedou soutěžící s cílem přiblížit se co nejvíce předem stanovenému času, dále jezdci v kategorii "AMATÉR" či "SPECIÁL", což je již závod rychlostní, tzn. jde o dosažení co nejlepšího času.

V letošním roce jsme zároveň zavedli kategorii "ŽEN", neboť i mezi něžným pohlavím zájem zasoutěžit si vzrůstá. Závod se jede na 2 kola, přičemž v přestávce budou zdejší kopec zdolávat v souboji s časem cyklisté.


Zvláštní kouzlo bude mít samotné zahájení závodu, kdy pojedou spanilou jízdu účastníci historicky prvního závodu, který nevznikl jinak, než sázkou místních v  hostinci U komína  o to, kdo má rychlejší stroj, a kdo trať na zdejším kopci, s výškovým převýšením 39 metrů a s delkou tratě 214 metrů, zdolá dříve. Během uplynulých 10 - ti let přerostl závod místní měřítka, a své síly v něm změří závodníci jak z celé České republiky, tak i ze zahraničí.


A protože máme výročí, tak jsme na tuto akci pozvali spoustu známých osobností veřejného a kulturního života, v čele s hejtmanem Jihomoravské kraje, panem Ing. Stanislavem Juránkem.


Závěrem mi dovolte ještě jednou Vás co nejsdrdečněji pozvat do Bílovic nad Svitavou, a to dne 14.5. 2005, start závodu je určen na 13,00 hod.

Další informace jsou k dispozici na našich internetových stránkách www.ecce-terra.cz, a Vaše případné dotazy rádi zodpovíme na e-mailové adrese: info@ecce-terra.cz.


Zůstáváme s pozdravem.
 
 
 
Za Asociaci ECCE TERRA, předseda Václav Novotný.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose