www.car.cz
 

Charouz si z Mostu veze jedno vítězství a jednu havárii kolegy
     16.5.2005 00:47 - tisková zpráva


Antonín Charouz zvítězil ve sprinterském závodu divize 4 v Mostu, ve vytrvalostním podniku na tři hodiny byl klasifikován spolu s Adamem Lackem a Jaroslavem Páralem na šestém místě.

Stříbrný vůz AMG-Mercedes v úvodu vytrvalostního závodu jel v jeho čele, později se však Páral dostal do problémů a tým ztratil. Lacko se v závěru závodu snažil ze všech sil dohnat soupeře a takřka se mu to podařilo, jenže při předjíždění jednoho z vozů o kolo musel ze stopy a dostal smyk.

 

Nedělní sprint dokázal Antonín Charouz kontrolovat od startu až do cíle, ačkoliv i on prožil horkou chvilku na oleji, kvůli kterému musel následně na trať vyjet Safety car.

 

Antonín Charouz: „S výsledkem sprintu jsem spokojený, měl jsem i trochu štěstí, že se mi podařilo ustát situaci, kdy jsem se na oleji dostal mimo dráhu. Ve vytrvalostním závodu jsme v závěru museli riskovat, abychom dohnali ztrátu a Adam měl trochu smůly.“

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na brněnské závody před mnoha lety od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose