www.car.cz
 

TN Trade Rallye Party Team po Tišnově spokojen.
     16.5.2005 23:20 - tisková zpráva


            V uvozovkách s novou technikou (Suzuki Swift GTI) nastoupil náš tým na třetí závod MČR ve sprintrally – Autonova Rally Tišnov.

 

            Auto jsme stihli otestovat doslova na poslední chvilku a před startem jsme  najeli asi patnáct zkušebních kilometrů. Po domluvě s hlavním mechanikem a zároveň rádcem týmu Luďkem Hartmanem jsme zvolili jasnou taktiku. Dojet, nerozbít auto a učit se s ním zacházet, byl jediný cíl se kterým jsme vyjížděli na startovní rampu.

 

            Od první rychlostní zkoušky až do cíle nás sice pronásledovali problémy s přehříváním a následným vadnutím brzd, ale jinak auto fungovalo téměř bezchybně. Ve druhém kole jsme zkoušeli zrychlit, ale kus od startu páté rychlostní zkoušky se nám z dlouhého kopce nepodařilo ideálně odbrzdit a Swift nám dal jasně najevo jak se s ním má zacházet…

 

Dál jsme jeli už jen poznávací jízdu a osmé místo ve třídě je toho dokladem. Nicméně věříme že po odstranění  “dětských nemocí “ budeme moct bojovat o vyšší příčky.

 

            Závěrem musíme poděkovat za pomoc a cenné rady posádce číslo 87 Karel Pohner  Jan Husák a v neposlední řadě Karlovi Žáčkovi.

 

Dalším závodem bude pro TN Trade Rallye Party Team Impromat Rallysprint Kopná.

 

 

Rallye Party Media

www.rallyeparty.cz

           

           


 
 
Fotogalerie:   Autonova rally Tišnov Aleš Pilčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose