www.car.cz
 

Oba Honzíci s Cliem ve tříhodinovce v květnovém Mostě DEVÁTÍ.
     20.5.2005 22:27 - Pavel Jelínek


Oba Jardové Honzíci se zúčastnili mosteckéhokoání v polovině května. Opět se objevili s renaultem Clio a co  víc. Ve tříhodinovce  jim patřilo neuvěřitelné  deváté místo celkově - ve společnosti   vozů Mercedes DTM, Porsche a dalších.

"Brno je krásné, takové čisté, ale Most je závodnický, nebezpečnější, adrenalinovější.... No a s deštěm, to je super! My s Járou ho máme raději. Jenom nám chybějí naši příznivci z Brna a Laďa se Šotkem!!!" poznamenal Jarda Honzík a pokračoval ve srovnávání obou  tuzemských okruhů: "V Brně mi moc vyhovuje cit pro správnou stopu a lepší možnost na předjíždění. Asi by to chtělo ještě jeden okruh, něco mezi....

Závody byly parádní! Ten déšť tomu moc napomohl, bylo vidět, kdo umí!

Jára jel bezvadně, když bylo sucho, tak mu Alfy ujely, ale jak padala voda, tak je dojel a vypracoval slušný náskok, který jsem bohužel neudržel. Všechno jsem měl vypočítané, Forman s Alfou mi stahoval, ale mě by to stačilo. Dojel jsem, ale KK BMW a Porsche, ti mě moc zdrželi, ale co bylo nejhorší, z některého stříkal olej, který mi zaflákal kapotu a přední okno a já nic tři kola neviděl a časově propadl.

V posledním kole mně dojela Alfa a dorazilo auto o pět kol zpět! Ale celkové deváté a druhé ve třídě, to bychom před závodem určitě brali. Že nás porazí pouze vozy Porsche, jedno DTM, těsně BMW GTR a továrně připravovaná Alfa Romeo, to je výsledek snů!"

 

Další info o týmu : http://www.commerzracing.com/


 
 
Fotogalerie:   Divize 4 z Mostu Vláďa R

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose