www.car.cz
 

Čtenáři a diváci vyberou nejhezčí auto
     26.5.2005 22:08 - tisková zpráva


Automobil dokáže o svém majiteli říci mnohé. Někdo jej používá jako výrobní prostředek, jiný jej má k přepravě všeho potřebného z místa na místo a jsou i tací, kteří svým automobilům dávají něžná jména, opentlují si je nejrůznějšími doplňky a vozy se doslova stávají členy rodiny.

Především toto stálo u zrodu nového projektu s vše říkajícím názvem - NEJHEZČÍ AUTO.

 

Zkuste si tipnout, které auto je to nejhezčí

Samozřejmě každý má jiný vkus, a tak není od věci zkusit si tipnout, jakéže to auto bude tím nejhezčím.  A nejde jen o tip, v této soutěži je možné dokonce vyhrát automobil. Do soutěže bylo nominováno třicet dva vozů a o jejich úspěchu rozhodnou čtenáři a televizní diváci hlasováním pomocí SMS zpráv.

Všechny soutěžní automobily i s kódy najdete na www.iHNed. cz a www.Auto.cz, v úterních přílohách Hospodářských novin Svět věcí. Prohlédnout si je mohou i diváci sobotního pořadu Autosalon na Primě. V Hospodářských novinách pak ve čtvrtek 2. června vyjde speciální příloha věnovaná této soutěži s podrobnými informacemi o přihlášených autech a jejich designérech.

 

Kromě diváckých hlasů bude rozhodovat o nejhezčím autě i odborná porota. Zasednou v ní automobilový designér Václav Král, designér a architekt Mojmír Ranný, automobilový designér, zakladatel a výkonný ředitel společnosti Rinspeed ze Švýcarska Frank M. Rinderknecht a módní návrhářka Liběna Rochová. Jejich společný názor vyústí ve zvláštní cenu odborné poroty.

 

Finále na galavečeru k zahájení AUTOSALONU BRNO 2005

Finále soutěže Nejhezčí auto proběhne v pátek 3. června, v předvečer otevření výstavy AUTOSALON BRNO 2005 pro širokou veřejnost, a to přímo na Brněnském výstavišti v pavilonu „C“. Galavečer bude živě vysílat  televize Prima. Během živého vysílání bude také vylosován výherce a získá automobil, který si bude moci sám vybrat z nabídnutých vozů.

 

 

 

Jarmila Jelínková, manažerka PR a reklamy


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose