www.car.cz
 

Filip Neugebauer může jit z nemocnice domů
     27.5.2005 12:22 - Pavel Jelínek


Středeční  tiskové konference k motokrosu ve Vranově  se zúčastnil také otec nedávno  při tréninku vážně zraněného motokrosaře Filipa Neugebauera. Především pak  přinesl velkou novinku -  v minulých dnech se stav  sedmnáctiletého talentovaného mladíka zlepšil natolik, že  již dnes by měl být  propuštěn z Úrazové nemocnice v Brně do domácího ošetřování.

Otec i šéf Filipova týmu děkovali  lékařům  zmíněné nemocnice za  výbornou péči a  za záchranu  života  tohoto jezdce. Zůstává otázkou, zda se bude moci vrátit i do své oblíbené  disciplíny, ale vzhledem k jeho  píli i talentu snad ano.

Filip Neugebauer se v dubnu těžce zranil při tréninku na nové zatím především tréninkové trati nedaleko Slavkova u Brna. Jeho motocykl se po jednom z velkých skoků  do  měkkého podkladu doslova zabodl do země a závodník narazil na řídítka. Tím si  poškodil plíce a způsobil si i další četná zranění v břišní krajině a v oblasti ledvin. Situace vypadala zpočátku velmi vážně, ale lékaři mladíka nakonec zachránili.

Nedělního motokrosu se ale Filip ještě samozřejmě nezúčastní. Další podrobnosti k  tomu to závodu najdete   na našem webu na jiných místech


 
 
Fotogalerie:   MS supermoto 2005 Sosnová

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose