www.car.cz
 

Buggyry jsou po Missanu pěkně poničené
     27.5.2005 13:14 - tisková zpráva


Zázračné šasi

Slovem katastrofální označil šéf logistiky týmu Buggyra International Racing Systém Petr Marek stav tří závodních speciálů Buggyra po jejich návratu z dějiště konání třetího podniku letošního EP v Misanu.

„Je vidět, že se v Itálii jelo na doslova na krev, čtyřiadvacet hodin denně se dělá na plastech, na všech autech probíhá důkladná údržba,“ řekl Marek s tím, že v nejhorším stavu je pochopitelně speciál Adam Lacka.

„Musím ale smeknout před výrobci šasi. Když jsem viděl, jakou ránu dostalo auto v sobotu, byl jsem přesvědčen o tom, že můžeme rovnou začít dělat na novém. K mému velkému, nutno podotknout velmi příjemnému překvapení je ale šasi netknuté.“


Vzhledem k tomu, že již v pondělí odjíždí mechanici do dějiště konání dalšího závodu ve španělském Albacete, se v roudnickém BTC bude pracovat pochopitelně i o víkendu. Již dnes odpoledne testoval David Vršecký na letišti v Panenském Týnci nové modifikace chlazení motoru.

 „Testování je nezbytné, v Albacete a  posléze i v Nogaru lze totiž očekávat extrémní teplotní podmínky a právě pokud možno co nejlepší chlazení motoru je základním předpokladem úspěchu.“prohlásil ing. Robin Dolejš.

 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Mille Miglia 2005 od Tondy Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose