www.car.cz
 

Trojanovi pojedou doma v Krumlově z prvního místa ve skupině N
     27.5.2005 13:43 - tisková zpráva


Jiří a Eva Trojanovi žijí sice ve Strakonicích, ale jejich tým ČK motorsport má sídlo v Českém Krumlově. Seat rallye je pro ně tedy domácí soutěží a o to víc bude posádce i týmu záležet na výsledku jakého dosáhnou. Po Matadoru se posunuli do čela skupiny i třídy a Jiří si uvědomuje, že nebudou mít jednoduchou situaci, přesto je rozhodnut své postavení udržet a spíše ještě upevnit.

 

 

Předchozí čtyři soutěže MMČR zdaleka nebyly procházkou růžovým sadem, jak by mohlo vedení ve třídě i ve skupině napovídat. Prakticky na všech soutěžích zlobil motor, jemuž se nechtělo do otáček. „O motoru se mi už nechce moc mluvit. Začíná to vypadat, že si neumíme auto připravit a to není pravda. Někde je schovaný šotek a zkusili jsme snad vše, jak ho najít, ale bez úspěchu. Musím proto v Krumlově, stejně jako na Valašce, nebo Matadoru jet s větším nasazením a dohánět ztráty v místech, kde rozhoduje srdce a jezdecké umění.

 

 Hodně nám v tom  pomáhají i brzdy a výborné destičky GoldFren. Ty jsou vyrobeny zcela novou technologií a brzdy teď mají skvělou účinnost. Nejlépe to bylo vidět na dlouhých erzetách, kde jejich účinnost neklesala ani při opakovaném brzdění z vysokých rychlostí, nebo v dlouhém klesání. Tady bude naše síla i Krumlově, kde jsou dlouhé technicky náročné a rychlé vložky,“ řekl Jiří jehož bude tentokrát navigovat manželka Eva se kterou startoval naposledy na Rallye Šumava a vybojovali spolu druhé místo.

 

V Rakousku, na Valašce a Matadoru poslouchal diktát Zdeňky Marouškové a rovněž sbírali poháry za druhé místa ve třídě, což je vyneslo na špičku tabulky. Stejné umístění by si jistě nechali líbit i v cíli letošní Seat rallye. Zatím nejblíže k prvnímu místu měli v Krumlově před dvěma roky, když je po veliké stíhací jízdě dělilo na cílové rampě od vítězného Josefa Sedláčka půl vteřiny.

 

Do posledního metru bojovali s obrovským nasazením a o vítězství přišli zřejmě jen díky několika zrušeným erzetám. Dočkáme se tedy letos? „Určitě bychom se tomu nebránili a bylo by pěkné vyhrát právě tady. Pokud vše půjde dobře chtěli bychom to zkusit. Na Valašce jsme v technických pasážích dokázali jet s Běhálkem a Tarabusem vyrovnaně, takže vím, že šance tu je,“ odhaluje Jiří opatrně své plány na konečné umístění.

.

 

Milan Hauer

 

Tisková informace ČK motorsport

www.ckmotorsport.zde.cz


 
 
Fotogalerie:   Příbram 2004 od Ivo Nesrovnala

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose